резервации

Вила Сокол с нова визия през 2021!

Днес сме горди да ви съобщим, че вила Сокол е в процес на цялостна реновация, след която да ви предложи несравними комфорт и стил, отговарящи на най-високите европейски и световни практики за луксозно туристическо изживяване от ново поколение!

Скъпи приятели, гости и партньори,

отминаващата 2020-та година бе период на изпитания и трудности за всички ни и Ви благодарим, че останахме заедно в дни на предизвикателства и неизвестност!

Но знаем, че „Нито една буря не продължава вечно“.

Последните месеци разкриха пред нас потенциал и вдъхновение за промени и подобрения и днес сме горди да ви съобщим, че Вила Сокол е в процес на цялостна реновация, след която да ви предложи несравними комфорт и стил, отговарящи на най-високите европейски и световни практики за луксозно туристическо изживяване от ново поколение!

В първото тримесечие на 2021 обектът ще е отворен за продажба, като вие ще сте сред първите, които ще получат новото портфолио и условия на обекта.

Разчитаме, че взаимното доверие и партньорство ще продължат все така успешно и занапред и ви напомняме, че обектите ни в Панагюрище и София са на ваше разположение за настаняване и организиране на събития от различен характер и към днешна дата!

Искрено Ваш,

Екипът на Тракийски хотелиери