резервации

Общи пространства

Вила "Сокол" предлага на своите гости:

  • Уютен ресторант с 45 седящи места. Гостите могат да се насладят на богато меню, включващо храни и напитки от Европейската кухня, както и традиционни български специалитети. Атмосферата е непринудена, ресторантът е изключително подходящо място за организиране на семейни и фирмени мероприятия. Като част от интериора на ресторанта присъства и камина, създаваща допълнителен комфорт в заведението.

  • Лоби бар - Тук е най-доброто място да поставите начало на един прекрасен ден. Предлага богат избор от топли и студени напитки,  коктейли и лека закуска.

  • Многофункционална зала с капацитет 20 места. Залата предоставя отлична възможност за провеждане на фирмени мероприятия, обучения, презентации, бизнес срещи, коктейли, семинари и конференции. Залата разполага с мултимедиен проектор, прожекционен екран, озвучителна уредба с микрофон, флипчарт и лекторска катедра. Предлага се и интернет достъп, копиране и принтиране. По желание на гостите може да се осигури и допълнителна техника. Залата разполага със собствен бар и санитарен възел.

Вила "Сокол" предоставя преференциални цени за настаняване и изхранване при провеждане на корпоративни и семейни събития на територията му.